Referenties

Bekijk enkele van onze gerealiseerde projecten

 • Mondriaan Heerlen

  In Heerlen mochten we in opdracht van firma Van De Meerakker uit Weert de programmatie verzorgen van de zonnewering en de diverse lichtsturingen voor het nieuwbouwproject Mondriaan Ouderenzorg.

  BEKIJK PROJECT
 • De Verrekijker Ravels

  In samenwerking met de firma AGM in Lommel realiseerde Lencom bij de nieuwbouw van de accomodatie voor de lagere- en kleuterschook "De Verrekijker" in Ravels de sturing van meer dan 200 TL-armaturen met DALI sturing.

  BEKIJK PROJECT
 • Heinz Innovation Center

  In opdracht van Van de Meerakker uit Weert stond Lencom in voor de volledige configuratie van het KNX domoticasysteem in de nieuwe Innovation Plant van Heinz in Nijmegen. De verlichting in de plant wordt volledig beheerd vanuit de receptie door gebruik te maken van een Gira Infoterminal Touch.

  BEKIJK PROJECT
 • Privewoning

  In opdracht van Giel Ogier Elektro uit Weert verzorgde Lencom de programmatie van het KNX systeem voor een privéwoning. In deze woning maakt men ook gebruik van een 19 inch touchpanel aangestuurd door een Lendos server. Met het touchscreen kan men niet alleen het KNX systeem bedienen, maar ook de deurintercom, het Sonos muzieksysteem en de bewakingscamera's.

  BEKIJK PROJECT
 • Wisbroek Stramproy

  In samenwerking met Giel Ogier Elektro en Vleeshouwers Installatietechniek realiseerden we de sturing van verlichting, verwarming en waterpartijen in het nieuwe complex van vogelbroedcentrum Wisbroek in Stramproy. Bij de bijna 90 hokken kan de verlichting, vloerverwarming en het stromend water individueel geregeld worden via het KNX domoticasysteem.

  BEKIJK PROJECT
 • MFA Veldhoven Noord

  Bij de bouw van het multifunctioneel accomodatiecentrum in Veldhoven Noord hebben we de volautomatische sturing voor ongeveer 200 screens geprogrammeerd. Ook is hier een Lendos server ingezet voor de visualisatie van de gangverlichting, het blokkeren van de screens voor de glazenwassers en het melden van diverse storingen en alarmen. Tevens werd er in de centrale hal een informatiescherm voorzien waar de energiespiegel op weergegeven wordt.

  BEKIJK PROJECT
 • Kreamat Bilzen

  Belo Electrics uit Opglabbeek gaf ons de opdracht om het KNX systeem dat instaat voor de multizone verwarming bij Kreamat NV te Bilzen te programmeren. Diverse temperatuursensoren sturen de warmtepomp en indien nodig de luchtverwarming aan. Temperaturen en tijden kunnen ingesteld worden door middel van een 3,5 inch touchscreen in het kantoor.

  BEKIJK PROJECT
contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak